Reactie plaatsen

Reacties

Jan Holtslag
3 maanden geleden

Wij hebben een zeer mooie laminaat vloer bij TR woningstoffering gekocht. Theo en zijn mannen hebben de vloer zeer vakkundig en snel gelegd bij ons in Lochem, echt vakmanschap Chapeau!
Alles is zeer netjes afgewerkt en opgeruimd. Wij hebben alleen maar complimenten na die tijd voor de nieuwe vloer gehad. Theo, nogmaals hartelijk dank daarvoor en we zullen je absoluut bij anderen aanbevelen !

Chantal vermeulen
2 jaar geleden

Heel blij met het resultaat van onze nieuwe trapbekleding. Goed vakwerk!!

Maggie
3 jaar geleden

TR Woningstoffering is een geweldig bedrijf. Ze geven kundig en passend advies en denken graag met je mee. De vloeren en tapijten zijn vakkundig gelegd en van hoogwaardige kwaliteit. Kortom een echte aanrader!

Matthijs
3 jaar geleden

TR stoffering heeft ons huis voorzien van hoge witte plinten en beide trappen van tapijt.
Beide producten verzorgd door het bedrijf waardoor de klant hier niet naar om hoeft te kijken. Er wordt zeer goed geluisterd naar de wensen waarbij ook wordt meegedacht en tips worden gegeven. Het daadwerkelijke plaatsen gebeurde zeer vakbekwaam. Een vriendelijke service waarbij constant naar het beste resultaat wordt gestreefd! Tot slot wordt alles netjes achtergelaten inclusief een blije klant. Kortom: TOP service!!

Jessica v Duuren
3 jaar geleden

TR Woningstoffering heeft bij ons de vloer geëgaliseerd en PVC vloer gelegd. Dit moest in 2 fases.
Wij zijn heel blij met onze nieuwe vloer.

Michael Olsen
3 jaar geleden

Vandaag heeft TR Woningstoffering de vinyl vloer in mijn appartement gelegd en het resultaat mag er wezen! Superstrakke afwerking aan de randen en een naadloze afwerking tussen de stukken vinyl. De mannen werken zeer hard door en hadden mijn volledig appartement op circa 2,5uur helemaal gestoffeerd. Ik zou dit bedrijf daarom zeker aanraden! Groeten Michael

Bekkers
3 jaar geleden

Vriendelijke mensen, vakkundig en gespecialiseerd. Dank jullie wel voor het maken van mijn trappen, een dichte en open trap.

Van den Hasselt
3 jaar geleden

TR Woningstoffering heeft bij mij de trap en overloop gemaakt. Heel erg tevreden. Zeker een aanrader.

Van Lent
4 jaar geleden

Ik ben heel erg blij met mijn nieuw bekleedde trappen. Wij zijn er heel blij mee. Ik zal jullie zeker aanbevelen.

Mevr De Haan
4 jaar geleden

Deze mannen hebben bij mij laminaat gelegd en zeer tevreden, dank jullie wel.