PVC VLOEREN

Een PVC vloer is een kunststof vloerbedekking en is in vele uitvoeringen leverbaar. PVC vloeren hebben vele voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen. Een vloer van PVC is vochtbestendig, goed te combineren met vloerverwarming, duurzaam, onderhoudsarm, en heeft een geweldige akoestische demping.

 

PVC VISGRAAT

Visgraat PVC vloeren zijn populair en dat is niet voor niets. Een vloer met een visgraat motief geeft uw woning namelijk een prachtige chique uitstraling, zonder dat het veel hoeft te kosten. 

Info: 📱0651457629

 

 

Water & krasbestendige PVC vloeren die gemakkelijk schoon te maken zijn.

Gratis advies aan huis | PVC vloer aanbieding op maat.

PVC vloeren hebben meerdere voordelen, zo zijn ze water en kras bestendig. De vloeren bij ons zijn in verschillende patronen beschikbaar. Denk aan rechte stroken, visgraat motief en tegels. Wij hebben een ruime keuze aan vloeren, werken met alleen maar A-merken, bieden een all-in service aan en dat tegen een scherpe prijs, en garantie!

Wist je dat wij gratis bij je langs kunnen komen en dan veel verschillende PVC vloeren meenemen? Zodat je een goede keuze kunt maken of de vloer past bij jou/jullie interieur en wensen.


📲 0651457629

📧 trwoningstoffering@outlook.com